Workshop om Barnets Lov

– en kursusdag der styrker myndighed og udfører til at omsætte Barnets lov i praksis. 

Workshop om Barnets Lov

– en kursusdag der styrker myndighed og udfører til at omsætte Barnets lov i praksis. 

Lær at omsætte barnets lov

Velkommen til vores kursusdag, der fokuserer på at styrke din myndighed og dine evner til at omsætte Barnets Lov i praksis. Vi ønsker at give dig et indblik i de juridiske ændringer samt konkrete redskaber til at forstå og tolke børns udsagn. Vi vil også undersøge, hvordan alle voksne kan samarbejde for at skabe de bedste betingelser for børnene og give dem en stemme i deres eget liv. 

 

Målsætninger

  • Forstå de juridiske ændringer relateret til Barnets Lov
  • Tilegne sig konkrete redskaber til at lytte og tolke børns udsagn
  • Lære at samarbejde og “partne” op med andre voksne
  • Opnå viden om redskaber og metoder, der giver børnene en aktiv rolle i deres eget liv

Fokusområder

Vi vil dykke ned i tre af de syv grundsten i vejledningen til loven, som specifikt fortæller os noget om børnenes ønsker og behov. Vi vil udforske, hvordan vi gennem dialog med børnene kan støtte det nye børnesyn uden at pålægge dem ansvar for beslutninger, der ligger hos de voksne.

Undervisere:

Karina Arvidsen: Karina er pædagog, systemisk og narrativ konsulent samt leder med 20 års erfaring inden for anbringelsesområdet. Hun har arbejdet praktisk med inddragelse af børn både frivillige og tvangsmæssige anbringelser samt forebyggende støtte til børn og deres familier i 15 år.

Rikke Kierstein: Rikke er socialrådgiver og familiebehandler. Hun har i 15 år arbejdet praktisk med inddragelse af børn på både frivillige og tvangsmæssige anbringelser samt samarbejde med familier om forebyggende støtte.

Jim Foli: Jim er ekstern underviser på Københavns Universitet og Compliance jurist i KL.

Vi ser frem til at have muligheden for at dele vores praktiske erfaring og juridiske indsigt med jer. Ved at deltage i denne kursusdag vil i blive rustet til at styrke inddragelsen af børn i henhold til Barnets Lov. Vi ser frem til en inspirerende dag med læring og udveksling af viden.

 

Hvornår?

  • Odense: 28. September 2023 kl. 9-15:00 (Lindvedvej 71, 1.th 5260 Odense S)
  • København: 5. Oktober 2023 kl. 10-16 (Eliasgade 10, 2300 København S)
Køb kurset her

Søg

LUK