Om os

Udannelse for fagpersoner

Om os

Udannelse for fagpersoner

Uddannelse til fagpersoner

Memoxakademiet tilbyder uddannelse og til fagpersoner, som er interesserede i at skabe en højere grad af trivsel for udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Vores arbejde er praksis- og løsningorienteret og præget af høj faglighed.
Undervisningen er dynamisk og praksisnær og inddrager din faglighed og erfaring som fagperson inden for det socialfaglige område.

Uddannelsen er til fagpersoner og tager afsæt i den velkendte metode Signs of Safety, og når det er relevant inddrages Memoxmetoden og Livshjulet – et dialogværktøj med 12 tematikker, som er afgørende for familiens trivsel. Til Livshjulets tematikker er knyttet en række praksisnære øvelser, som kan bruges i familiebehandlingsarbejdet.

Vi udbyder vores uddannelse til fagfolk i tæt samarbejde med Memox. I samråd med fagligt kompetente og meget erfarne kolleger udvikler vi løsninger til de udfordringer, du møder i dit arbejde med sårbare og udsatte mennesker.

Hos os kan du forvente:

Synergi mellem teori og praksis, mellem ny viden og din erfaring, mellem Memox’ brede erfaring og uddannelserne.

At undervisningen er hjernebaseret. Det betyder, at vi arbejder i dybden med tingene, veksler mellem oplæg, refleksion, drøftelser og aktivitet samt giver rigeligt med tid til refleksion og forstærkning af din læring.

En tydelig rød tråd mellem modulerne, på det enkelte modul og mellem stoffet og din praksis.

Mød akademiets medarbejdere her

Søg

LUK