Familie­behandler­uddannelse

Stå stærkere som fagperson.

Uddannelsen klæder dig på til at hjælpe udsatte og sårbare familier til varig trivsel og du får praksisnære værktøjer og et dybt forankret fagligt fundament.

Familie­behandler­uddannelse

Stå stærkere som fagperson.

Uddannelsen klæder dig på til at hjælpe udsatte og sårbare familier til varig trivsel og du får praksisnære værktøjer og et dybt forankret fagligt fundament.

Bliv klædt på til at hjælpe endnu flere børn og unge til varig trivsel og sikkerhed og stå stærkere som fagperson

Memox Familiebehandleruddannelse består af 6 moduler, studiegrupper og supervisionsgrupper. Det sidste modul er et eksamensmodul.

Vi gennemgår relevant teori inden for familiebehandling. Med Memox Familiebehandleruddannelse får du konkrete redskaber og metoder, som forbereder og ruster dig til de praktiske udfordringer, dilemmaer og komplekse situationer, som du skal kunne håndtere i dit arbejde med børn, unge og familier.

Memox Familiebehandleruddannelse er for dig, der er uddannet inden for det pædagogiske eller socialfaglige felt eller har erfaring med at arbejde med sårbare og udsatte børn, unge og familier. Du kan fx være lærer, mentor, pædagog, familiebehandler, socialrådgiver. Det kan også være for dig, der har arbejder i feltet i flere år.

Hvad koster det?

Den samlede pris for hele uddannelsen er 34.900 kroner. Du kan betale hele beløbet med det samme eller afdrage beløbet over 6 eller 12 måneder.

Køb uddannelsen her

Med Memox familiebehandleruddannelse får du:

Kompetencerne til at gå helhedsorienteret og ressourcefokuseret til værks – herunder at kunne vælge de rette værktøjer til den enkelte familie, den enkelte unge eller det enkelte barn.

En styrket bevidsthed og viden om dit eget udgangspunkt, din egen forståelse og din position i dit arbejde.

En praksisnær og konsolideret læring, som styrker dig i teori og praksis.

En bredere teoretisk forståelse og konkrete metoder og redskaber til brug i dit arbejde.

Køb uddannelsen her

Det siger vores deltagere om uddannelsen

Jeg er blevet styrket i nye metoder, samt fået en forståelse for kommunikationens strategier, som har givet mig et nyt indblik i hvor svært det er at forstå hinanden. Men også hvordan jeg kan hjælpe de unge i min dagligdag 

Cita, deltager på familiebehandleruddannelsen

Fagligt har jeg udviklet mig på metodedelen og anvendelsen af disse i praksis. Uddannelsen har forbedret min bevidsthed omkring borgerens/familiens bevæggrund, herunder de konturelle aspekter som spiller ind. 

Sarah, deltager på familiebehandleruddannelsen

Jeg har allerede taget mange af redskaberne og metoder i brug i mit arbejde som social pædagog, f.eks. signs of safety, livshjulet m.m. Det har givet mulighed for at hjælpe familierne på en ny måde.

Nanna, deltager på familiebehandleruddannelsen

Jeg har fået redskaber, vejledninger og brugbare metoder, til at hjælpe andre, der befinder sig i svære situationer. Og så har det været fantastisk at vores team har bestået af så mange forskellige personligheder, og mennesker med hver deres særlige viden og kompetenceområde

Gitte, deltager på familiebehandleruddannelsen

Søg

LUK