Kurser

Kurser

Du kan tage vores kurser som et supplement til familiebehandleruddannelsen eller som uafhængige muligheder for at opnå viden og kompetencer på netop de områder, du har brug for i dit arbejde med børn, unge og familier.

Alle vores kurser er under løbende udvikling.
Mangler du viden og kompetencer, som ikke dækkes på listen herunder, er du velkommen til at kontakte os. Måske kan vi designe et kursus, som er lige det, du og andre har brug for.

Kurserne á 2 dages varighed: 4995,-
Kurser á 3 dages varighed: 5995,-

Kriser & Traumer

Få grundlæggende viden om krisearbejdets mange udslag og om de traumer, der opstår ved børn og unges møde med krig og katastrofer.

Datoer følger.

Den svære samtale

Få metoder til at håndtere de svære samtaler, som er en del af dit arbejde med børn, unge og familier.
Vi arbejder bl.a. med eksternalisering som en metode til at adskille problemet fra den person, der oplever det.

Datoer følger.

Samtaler med børn

Få konkrete metoder til at tale med børn og unge om det, der rører sig i dem, om deres frygt, ambitioner og handlemuligheder.

Datoer følger.

Børns selvværd

Få hands on-redskaber til at hjælpe børn med at genkende og identificere følelser i deres krop og blive trygge i dem, de er.

Datoer følger.

Dokumentation

Bliv klædt på til at håndtere det dokumentationsarbejde, som er en vigtig og væsentlig del af arbejdet med børn, unge og familier.

Datoer følger.

Meget mere læring

Vi er læringsnørder og vi vil have, at den tid du bruger sammen med os, kan mærkes ude i familierne. Hos os kan du forvente:

Synlig kobling mellem teori og konkrete handlemuligheder og mellem læringsrummet og Memox’ solide bagland af praktikere.

Hjernebaseret undervisning, hvor vi arbejder i dybden og veksler mellem oplæg, refleksion, drøftelser, aktivitet og case-arbejde.

En højere grad af bevidsthed, teoretisk forståelse og konkrete redskaber til dit arbejde med børn, unge og familier.

Søg

LUK