Kursus: børn og unge med ADHD

Lær hvordan du kan styrke og hjælpe de børn og unge med ADHD.

Kursus: børn og unge med ADHD

Lær hvordan du kan styrke og hjælpe de børn og unge med ADHD.

Børn og unge med ADHD

Det vurderes at 3-5 % af børn i Danmark opfylder kriterierne for en ADHD-diagnose. Mange af de børn og unge som har diagnosen, lever under nogle rammer i deres fællesskaber som ikke altid understøtter optimal trivsel for dem og deres familie.

For bedre at kunne for en hverdag til at hænge sammen i hjemmet og i deres fællesskaber er det vigtigt at have opmærksom på at opstille optimale rammer for børn og unge med ADHD

 

Kursets indhold

Dette kursus giver dig en dybdegående forståelse af ADHD/ADD og de udfordringer, som børn med denne diagnose kan opleve. Gennem kurset vil du lære effektive strategier til at forebygge konflikter, kommunikere mere anerkendende og håndtere hverdagens udfordringer på en konstruktiv måde, samtidig med at du styrker dit barns selvværd.

Du vil blive undervist i vigtigheden af planlægning og struktur, faste rutiner samt milde og fair konsekvenser. Visualisering og belønningssystemer vil også være blandt de redskaber, du vil lære at implementere i hverdagen for at skabe en mere stabil og støttende miljø for dit barn.

De kompetencemål, der er fastsat for kurset, inkluderer grundlæggende viden om ADHD, forståelse for hvordan struktur og rammer kan være gavnligt, samt redskaber til at føre samtaler og lave aftaler med børn og unge. Derudover vil du lære motiverende redskaber og få indsigt i vigtigheden af samarbejdet med de fællesskaber, som børnene/de unge er en del af.

Kurset er designet til at udruste dig med de nødvendige værktøjer og færdigheder til at støtte dit barn på en positiv måde, samtidig med at du styrker jeres relation og skaber en mere harmonisk og støttende hverdag.

 

Varighed og pris

Kontakt os for at høre nærmere om tid og pris.

Du kan betale hele beløbet med det samme eller afdrage beløbet over 6 eller 12 måneder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Søg

LUK