Socialfaglig koordinator uddannelse

Til dig som gerne vil udvikle og kvalitetssikre dine koordinerende kompetencer.

Socialfaglig koordinator uddannelse

Til dig som gerne vil udvikle og kvalitetssikre dine koordinerende kompetencer.

Stå endnu stærkere som koordinator

Memox Akademiets socialfaglige koordinatoruddannelse er til dig, som gerne vil udvikle og kvalitetssikre dine koordinerende kompetencer.

Du vil blive uddannet til at være koordinator for myndighedsrådgivere, familiebehandlere, kontaktpersoner mfl. Socialfaglig koordinerende for fagpersoner der beskæftiger sig med at yde støtte og omsorg til borger, børn, unge og familier.

På uddannelsen gennemgår vi relevante metoder, der understøtter dig i rollen som socialfaglig koordinator og sparringspartner med fokus på det sundheds- og socialfaglige på familie-, børne- og ungeområdet. Samtidig får du konkrete redskaber, der ruster dig til de praktiske udfordringer, dilemmaer og komplekse arbejdssituationer, som en socialfaglig koordinator møder i sin hverdag.

Gennem hele forløbet lægger vi stor vægt på at inddrage deltagernes erfaringer og input. Undervisningen foregår derfor som en veksling mellem teori og praksisnære øvelser, cases, diskussioner, rollespil, oplæg mm. Det betyder, at du allerede under uddannelsen kan begynde at implementere nogle af de teknikker og redskaber, du kommer til at bruge som koordinator.

Det er vores ambition, at du efter hvert undervisningsmodul har fået konkrete og brugbare redskaber til at kunne navigere succesfuldt i dit arbejde som socialfaglig koordinator, med fokus på det sundheds- og socialfaglige på familie-, børne- og ungeområdet.

Metode og fundament

 • Værdier: Vi tror på, at alle er ledere af eget liv. Vi tror på lederskab uden autoritet, hvor man bruger sig selv som værktøj til at skabe forandring i relationen med andre mennesker. Vi tror på følgeskab i relationen med andre fordi vores person er værd at følge.
 • Forandringsprocesser kræver mod, åbenhed, sårbarhed, ærlighed, troen på egen og andres kapacitet. En kultur som er båret af at man tør fejle.
 • Agilitet, innovation, taknemlighed, nysgerrighed, venlighed er nogle af det vigtige principper og tilgange i det socialfaglige arbejde, når man skal flytte mennesker.
 • Memox Akademiets metode og tilgang bygger på at skabe samarbejder, der er frugtbare og forandringsskabende mod det mål vi ønsker for de mennesker vi arbejder med.
 • Det teoretiske fundament bygger bl.a. på det systemiske og løsningfokuseret med afsæt i den situationsbestemt ledelsesstil, som fx Keith Ferrazzis teori om at lede uden autoritet (Leading without Authority)

Dato

København – Opstart d. 25. September 2024

 • Modul 1 – 25. & 26. September
 • Modul 2 – 24. & 25. Oktober
 • Modul 3 – 20. & 21. November
 • Modul 4 – 11. & 12. December
 • Eksamen – 8. & 9. Januar 2025

Pris

Den samlede pris for hele uddannelsen er 31.250 inkl. moms.
Du kan betale hele beløbet med det samme eller afdrage beløbet over 6 måneder.

EarlyBird pris

OBS: Indtil 2 måneder før opstart, kræver fuld betaling.

Du får 4.500 kr. i rabat med vores EarlyBird pris (ny pris 26.750 kr.)

Fuld betaling inden kursusstart (- 10%)

Du får 3.125 kr. i rabat, hvis du betaler det fulde beløb inden opstartsdato (ny pris 28.125 kr.)

 

Tilmeld mig

Socialfaglig koordinator

Hvert modul strækker sig over 2 dage (onsdag-torsdag kl 9-17) om måneden, hvor du vil få mulighed for at dykke ned i specifikke emner og nødvendige færdigheder. Mellem modulerne vil der være hjemmearbejde, som gennemgås og fremlægges på et fælles webinar efter hvert modul.

Uddannelsen består af 4 moduler:

 • Modul 1 – Personligt lederskab og kunsten at skabe følgeskab
 • Modul 2 – Kommunikation, motivation og samarbejde
 • Modul 3 – Koordinatorrollen; vilkår, dilemmaer og rammer
 • Modul 4 – Praksis- og løsningsorienterede metoder
 • Eksamen skriftligt og mundtligt

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Søg

LUK